1. Anasayfa
  2. Akademik Personel Alım İlanları

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 61 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK

Başvuru Tarihleri (23 Kasım - 7 Aralık) Kaynak: Resmi Gazete

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 61 ÖĞRETİM ÜYESİ ALACAK
0

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖĞRETİM ÜYESİ İLANI

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Başvuracak adayların, 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki genel şartları ve “Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri İle İlgili Yönerge”sinde istenen özellikleri sağlamaları gerekmektedir.

Profesör kadrolarına kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı başvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar 2547 sayılı kanunun 26. maddesinde belirtilen şekilde yayınlardan birini başlıca araştırma eseri olarak sundukları dilekçeleri ekinde özgeçmiş, doçentlik belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, yayın listesini dosya halinde verecek olup, yayınlarınının bir örneğini de Usb harici belleğe kaydedilmiş olarak (başvurulan kadronun ilan numarası, birimi, bölümü anabilim dalı ve adayın adı-soyadının üzerine yazılmış olduğu zarf içerisinde) Personel Daire Başkanlığına göndereceklerdir.

Doçent kadrolarına kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı başvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar başvurdukları anabilim dalını belirten dilekçeleri ekinde, doçentlik belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, özgeçmiş, yayın listesini dosya halinde verecek olup, yayınlarınının bir örneğini de Usb harici belleğe kaydedilmiş olarak (başvurulan kadronun ilan numarası, birimi, bölümü anabilim dalı ve adayın adı-soyadının üzerine yazılmış olduğu zarf içerisinde) Personel Daire Başkanlığına göndereceklerdir.

Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına kurum içi başvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı başvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar 2547 sayılı kanunun 23. maddesindeki şartları sağlamaları gerekmekte olup, dilekçelerinde başvurdukları kadroyu belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, ÖSYM Başkanlığı tarafından geçerliliği kabul edilen dil belgesi, lisans, yüksek lisans (varsa) ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesini dosya halinde verecek olup, yayınlarınının bir örneğini de Usb harici belleğe kaydedilmiş olarak (başvurulan kadronun ilan numarası, birimi, bölümü anabilim dalı ve adayın adı-soyadının üzerine yazılmış olduğu zarf içerisinde) Personel Daire Başkanlığına göndereceklerdir.

GENEL AÇIKLAMALAR

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuran adayların YDS’den 65 veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puanın eşdeğeri bir puanı almış olmaları gerekmektedir.

Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

Başvurular Resmi Gazetede ilan edildiği tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacaktır.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri İle İlgili Yönerge”ye Üniversitemiz www.ktu.edu.tr/personel web sayfasındaki mevzuat kısmından ulaşabilirsiniz.

İlgililere duyurulur.

 

İlan NoBirimKadro UnvanıKadro DerecesiKadro AdediAçıklama
1936Arsin Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü

İç Mekan Tasarımı Pr.

Doktor Öğretim Üyesi11Mimarlık alanında doktora yapmış olmak. Mimarlıkta mekan plastisitesi ve iç mekanda polimer esaslı kaplama malzemeleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
1918Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü

Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Genel Türk Tarihi bilim alanında almış olmak. Altın Orda, Nogay Tatarları ve Kırım Tatarları konularında çalışmalar yapmış olmak.

 

1919Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü

Toplumsal Yapı ve Değişme Anabilim Dalı

Doçent11İlgili alanda doçentliğini almış olmak. Sağlık sosyolojisi, bağımlılık sosyolojisi ve demografi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1920Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü

Klasik Arkeoloji Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde savaş arkeolojisi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1921Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü

Sosyal Psikolojiı Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Sosyal izleme sistemi, spontane çıkarımlar, cinsiyetçilik konularında çalışmalar yapmış olmak.
1922Edebiyat Fakültesi

Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü

Rus Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgi alanda doktora yapmış olmak. 19.Yüzyıl Rus edebiyatı ve mektup roman konularında çalışmalar yapmış olmak.
1923Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü

Kurumlar Sosyolojisi Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Edebiyat sosyolojisi, sinema sosyolojisi ve modernleşme alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
1924Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü

Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Orta Çağ Anadolu’sunda Moğol istilâsı ve Orta Çağ’da tasavvufî zümreler, menâkıbnâmeler, doğal afetler ve salgın hastalıklar konularında çalışmalar yapmış olmak.
1925Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü

Yeniçağ Tarihi Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. 18. Yüzyıl Osmanlı-Avusturya-Rusya Barış Müzakereleri ve 18. Yüzyılın Kırım Karay Tarihi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1926Edebiyat Fakültesi

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Anlatı söylemi bağlamında karşılaştırmalı Mesnevi Edebiyatı ve mensur münazara türünde çalışmalar yapmış olmak.
1928Edebiyat Fakültesi

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Yeni Türk Dili Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Deyimler ve ağızlarda söz varlığı üzerine haritalandırma çalışması yapmış olmak.
1927Edebiyat Fakültesi

Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü

Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Çağdaş Türk romanında yabancılaşma ve Trabzonlu edebiyatçılar konularında çalışma yapmış olmak.
1929Fen Fakültesi

Yazılım Geliştirme Bölümü

Yazılım Geliştirme Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bilim alanında almış olmak. Makine öğrenmesi ve konu modelleme alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
1930Fen Fakültesi

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Mikrobiyoloji Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Biyoloji bilim alanında almış olmak. Viroloji alanında çalışmalar yapmış olmak.

 

1931Fen Fakültesi

Matematik Bölümü

Analiz ve Fonksiyonlar Teorisi Anabilim Dalı

Doçent11Operatörlerin spektral problemleri konusunda çalışma yapmış olmak.
1932Fen Fakültesi

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Biyoteknoloji Anabilim Dalı

Doçent11Doçentliğini Moleküler Biyoloji ve Genetik bilim alanında almış olmak. Enzim yapı dinamikleri analizi, modellemesi, mühendisliği ve mikroalg biyoteknolojisi konularında

çalışmalar yapmış olmak.

1933Fen Fakültesi

Matematik Bölümü

Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Kemotaksis (Chemotaxis) modeller konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1934İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü

Uluslararası Siyaset Anabilim Dalı

Doçent11İlgili alanda doçentliğini almış olmak. Kamu diplomasisi, siber güvenlik, Güney Asya, diaspora konularında çalışma yapmış olmak.
1955İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı

Doktor

Öğretim Üyesi

11Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü lisans mezunu olup, ilgili alanda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak.
1956Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü

Bina Bilgisi Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Mimarlık bilim alanında almış olmak. Mekansal sirkülasyon tasarımı ve müzeler konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1957Mühendislik Fakültesi

Harita Mühendisliği Bölümü Arazi Yönetimi Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Harita Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Kadastro ve mülkiyet konularında çalışmalar yapmış olmak.
1958Mühendislik Fakültesi

Jeofizik Mühendisliği Bölümü Sismoloji Anabilim Dalı

Profesör11İlgili alanda doktora yapmış olup, doçentliğini Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Yerel sismik tomografi ve bulanık mantık yaklaşımı ile depremlerin konumlarının belirlenmesi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1959Mühendislik Fakültesi

Jeofizik Mühendisliği Bölümü Uygulamalı Jeofizik Anabilim Dalı

Profesör11İlgili alanda doktora yapmış olup, doçentliğini Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Gravite yönteminde 2B-3B model hesaplamaları, sismik hız sınırlarının gravite hesaplamalarında kullanımı ve yer kabuğu tektonik yapısının araştırılması konularında

çalışmalar yapmış olmak.

1960Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Termodinamik Anabilim DalıProfesör11Doçentliğini Makine Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Kaynamalı akış, atımlı ısı boruları ve çarpan hava jetleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
1961Mühendislik Fakültesiİnşaat Mühendisliği Bölümü Mekanik Anabilim DalıDoçent11İlgili alanda doktora yapmış olup, doçentliğini İnşaat Mühendisliği bilim alanında almış

olmak. Temas mekaniği ve fonksiyonel derecelendirilmiş malzemelerin mekaniği konularında çalışmalar yapmış olmak. Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı

Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

 

1962Mühendislik FakültesiYapay Zeka ve Veri Mühendisliği Bölümü

Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Anabilim Dalı

Doçent11Doçentliğini Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Yapay zeka ve veri mühendisliği alanında çalışmalar yapmış olmak. (Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)
1987Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Siber Güvenlik Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup, ilgili alanda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Çoklu ortam güvenliği alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
1988Mühendislik Fakültesi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektrik Makinaları Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olup, ilgili alanda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Elektrikli araç şarj istasyonu elektroniği veya elektrikli motor tasarımı ve denetimi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1985Mühendislik Fakültesi

Yazılım Mühendisliği Bölümü

Yazılım Mühendisliği Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya Mekatronik Mühendisliği alanlarından birinde doktora derecesine sahip

olmak. Yazılım mühendisliği alanında çalışmalar yapmış olmak.

(Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelikte belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak)

1964Mühendislik Fakültesi

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı

Doktor Öğretim

Üyesi

11Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup, ilgili alanda yüksek lisans ve doktora yapmış olmak. Bilgisayar ağları ve robotik alanlarında çalışmalar

yapmış olmak.

1966Of Teknoloji Fakültesi

İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Anabilim Dalı

Doktor Öğretim

Üyesi

11İlgili alanda doktora yapmış olmak. İklim değişikliğinin hidrolojik özellikler üzerindeki etkileri konularında çalışmalar yapmış olmak.
1967Of Teknoloji Fakültesi

İnşaat Mühendisliği Bölümü Ulaştırma Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Asfalt katkı maddesi sentezleme, asfalt modifikasyonu, kaplama performansı ve zemin stabilizasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak.
1968Of Teknoloji Fakültesi

Yazılım Mühendisliği Bölümü

Yazılım Mühendisliği Anabilim Dalı

Doktor Öğretim

Üyesi

14Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği alanlarından birinde doktora yapmış olmak.
1969Orman Fakültesi

Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Bitki Materyali ve Yetiştiriciliği Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Peyzaj Mimarlığı bilim alanında almış olmak. Peyzaj bitkileri, mikoriza uygulamaları, orman gülü ve diğer süs bitkileri üretimi, kampüs peyzajlarının sürdürülebilirliği konularında çalışmalar yapmış olmak.
1970Orman Fakültesi

Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Peyzaj Planlama ve Tasarım Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Peyzaj Mimarlığı bilim alanında almış olmak. Peyzaj performans değerlendirmesi, yer duygusu, yeniden ziyaret etme eğilimi ve bütünleşik kıyı alanları planlaması konularında çalışmalar yapmış olmak.
1971Orman Fakültesi

Peyzaj Mimarlığı Bölümü

Peyzaj Planlama ve Tasarım Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Peyzaj Mimarlığı bilim alanında almış olmak. Film peyzajları konusunda

çalışmalar yapmış olmak. Yükseköğretim Kurumlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı

Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliğine sahip olmak.

 

1972Orman Fakültesi

Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü Yaban Hayatı Ekolojisi Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Orman Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Ormancılıkta uzaktan algılama ve coğrafi bilgi sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
1973Orman Fakültesi

Orman Mühendisliği Bölümü Silvi Kültür Anabilim Dalı

Doçent11Doçentliğini Orman Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Orman ağaçlarında morfogenetik, fizyoloji ve orman bakımı konularında çalışmalar yapmış olmak.
1974Sağlık Bilimleri Fakültesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Profesör11Çocuk beden koordinasyonu konusunda çalışmalar yapmış olmak
1975Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü

Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı

Doçent11Hemşirelik Esasları bilim alanında doçentliğini almış olmak. Hemşirelik eğitiminde sanal oyun konularında çalışmalar yapmış olmak.
1976Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü

Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı

Doçent11Hemşirelik Esasları bilim alanında doçentliğini almış olmak. Hemşirelik eğitiminde teknoloji/web kullanımı konularında çalışmalar yapmış olmak.
1977Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü

Sağlık Ekonomisi Anabilim Dalı

Doçent11Doçentliğini Yönetim ve Organizasyon bilim alanında almış olmak. Sağlık göstergeleri ile ilgili panel ekonometrik modellemeler konusunda çalışma yapmış olmak.
1978Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Çocuk Gelişimi Anabilim DalıDoktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Erken müdahale, gelişimsel destek uygulamaları ve ebeveynlik deneyimleri konularında çalışma yapmış olmak.
1979Sağlık Bilimleri Fakültesi

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Doktor

Öğretim Üyesi

11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Sitokin, kortikal reorganizasyon, duyusal eğitim ve kas yorgunluğu konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1980Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü

Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Göğüs cerrahisi hastalarında lavanta aromaterapisi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
1981Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü

Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi alanında doktora yapmış olmak. Sağlıkta makine öğrenmesi, derin öğrenme ve hemşirelik klinik karar destek sistemleri konularında çalışma yapmış olmak.
1982Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü

Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Hemşirelikte yalın yönetim ve hemşirelikte kriz yönetimi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1983Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi

Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü Gemi Makineleri ve İşletme Anabilim Dalı

Doçent11Doçentliğini, Deniz ve Gemi Mühendisliği bilim alanında almış olmak. Gemilerin yapısal tasarımı ve mukavemet hesaplamaları konularında çalışmalar yapmış olmak.
1984Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü Gemi Makineleri Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda doktora yapmış olmak. Dizel motorların performansı ve emisyonları konularında çalışma yapmış olmak.

 

1989Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı

Profesör11Tıbbi Biyokimya alanında doktora yapmış olmak ve doçentliğini Biyokimya bilim alanında almış olmak. İskemi modifiye albümin, karbonik anhidraz enzimi ve adiposit farklılaşması konularında çalışmalar yapmış olmak.
1990Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri Bölümü İç Hastalıkları Anabilim Dalı

Profesör11Doçentliğini Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları bilim alanında almış olmak.
1991Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri Bölümü

Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı

Profesör11İlgili alanda doçentliğini almış olmak.
1992Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı

Doçent11Tıbbi Biyokimya alanında doktora yapmış olmak ve doçentliğini Tıbbi Biyokimya bilim alanında almış olmak. Fındığın insan sağlığı (kardiyovasküler ve üreme sistemi) üzerine etkisi ve postprandial lipemi konularında çalışmalar yapmış olmak.
1993Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyofizik Anabilim Dalı

Doçent11Doktorasını Biyofizik alanında yapmış olmak ve doçentliğini Biyofizik temel alanında almış olmak. Fotodinamik terapi ve mikrokapsülasyon üzerine çalışma yapmış olmak.
1994Tıp Fakültesi

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü

Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Türk Nöroşirürji Derneği tarafından yapılan yeterlilik sınavında başarılı olmak. Türk Nöroşirürji Derneği Temel Nöroşirürji kursunu tamamlamış olmak. (Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5-f maddesi uyarınca atama yapılacaktır)
1995Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri Bölümü

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Fibromiyalji hastalarında denge ve düşme riski ile ilgili çalışma yapmış olmak (Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5-f maddesi uyarınca atama yapılacaktır)
1996Tıp Fakültesi

Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Nöroloji Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Nörofizyoloji alanında yan dal uzmanlığı yapmış olmak.
1997Tıp Fakültesi

Temel Tıp Bilimleri Bölümü

Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı

Doktor Öğretim Üyesi11Yüksek lisansını Matematik alanında ve doktorasını Biyoistatistik ve Tıp Bilişimi alanında yapmış olmak. Yapısal eşitlik modelleri ve karar destek sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
TOPLAM61